Tuesday, September 8, 2009

True Blood? Dollhouse? Halah!

Here we go again. I should've write and post something last night *or-this-past-days*, a quicky update maybe, but after having a very nice dinner at Bumbu Desa & went straight to home, I feel not-in-the-mood-anymore-to-write. Instead, I had a True Blood & Dollhouse marathon. Both of these TV show are awesome! Wait for my review on both series.


I think I'm going to write something about last night's "Buka-Puasa-Bareng" with my collegues. Later-tragger.

Mr. E is hookep up now, no wait, he's addicted. Can't wait to get home & watch again.

xoxo,

6 comments:

Arman said...

dollhouse udah mau main season 2 nya nih ya fall ini... can't wait...

Mr. E. said...

@ Arman: Iya, masih bulan depan sih, tapi gapapa, saya rela menunggu.
Huahahaha!

Gogo Caroselle said...

bagus yaa?
kapan2 bole titip beli ta Ed??
:D

Mr. E. said...

@ Gogo: BAGUS! Bisa kok, tapi lebih enak kalo beli langsung ke penjualnya, di Kaskus. Nanti aku kasih link-nya.
Tapi itu bentuknya bukan dvd film lho, tp dvd file, nontonnya di pc ato di dvd player yg udh support divx. biasanya dvd2 cina itu udh bisa kok.
lebih murah, 15rb per dvd, isinya udh 12 episode gitu @ 350mb.
mau? nanti gue pesenin, nanti alamatnya langsung refer ke alamat gogo aja di batam, soal pembayaran, tinggal di transfer aja kok.

Arman said...

lapor... melrose place yang baru ama vampire diaries juga bagus! :)

baru 1 episode sih emang, tapi keliatannya emang bagus...

*menanti beautiful life minggu depan*

Mr. E. said...

@ Arman: Iyah! Dua2nya seru! Saah sudah nonton tadi malam.
Hehehehhe....