Thursday, November 5, 2009

Devi& Denis: Wedding Reception [part two: the-hotel-room-waiting, quickie snaps, the reception]

[unfinished posting, still more to come]


Devi& Denis: Wedding Reception (Part Two)
1st of November 2009.
07.oo PM.
Grand Ballroom, The Ritz Carlton Hotel, Mega Kuningan.

http://www.sevenstarsandstripes.com/newsletter/newsletter41/TheRitzCarlton-Logo.gif

Here are the second part of the Devi & Denis' wedding reception pictures, hope you guys can enjoy it also. Yay for Devi & Denis!

-Hotel Room-
*click the pictures for bigger quality, kids!*

*The bed....wink-wink....*

*The welcome cake...yum! + the bed again...*


*the groomsmen & the bridesmaid quickie snap at the bed.....*
*Touch-up for the reception*


*Quickie snap with the bride, look at her teeth....SURPRISE!!! LOL.*

*another quickie snap with fellow groomsmen & bridesmaid*

-The Wedding Reception!!!-

*The first entrance as husband & wife...*


*The Groom's first speech...*

*Champagne & toast...*

*Chi-chi, Laverne, Ed, Tatha, Ika, Ayu, Yatty, Christine, Sherly, & Ledy*

*Ed, Nat-Nat, Cindy, Dessy, Moniq, Mr. Robby, Tatha, & Airline*

*JoJoBa: Rendy-Juju, Levy, Hartoyo (lol), Ika, Ledy, Rossy, Ed, Cindy*

*JoJoBa: Andri, Itine, Ed, Yatty*

*JoJoBaL Ed, Cindy, Levy, Ledy, Hartoyo, Ika, Yatty & Rossy*

*Yatty, Ed, Tatha, Ayu & Ika*

*Ed, Ledy-Levy, Tepan*
*Chi-chi, Laverne, Ed & Tatha*

*Nat-nat, Ledy-Levy, Tepan, Maggie, Rossy, Ed*

*Nat-nat, Ledy-Levy, Tepan, Penju, Maggie, Rossy, Ed & Airline*

*Ed-Sher-Ayu*

*snaps!*


*The bride & the groom with FISIP UPH 2002 Alumnus*


*Bridesmaid & groomsmen, last snaps!*

....and, the wedding pictures has com the end. So, congrats to Devi & Denis! I'm so happy for you guys. Go & make those little baby thingy heh! LOL.

Quick fact about Mr. E regarding this particular wedding.

1st, this is my first time being a groomsmen & I enjoyed it very-very much. I also got a tailor-made-suit, yay!

2nd, I took a Taxi from home, told the driver to Ritz Carlton, then got overslept and guess where the driver take me to, The Ritz Carlton Pacific Place, and not the Mega Kuningan ones. STUPID! Next time, please be more specific.

3rd, I got those little red envelope thingy *angpao* with an actual money on it. YAY! They said, the bridesmaid & the groomsmen have to had the angpao-thingy so that they can get married too. *???*

4th, Got overslept again, for the second time, at the hotel lobby, while waiting for my brother to come pick me up. The hotel concierge woke me up & said that, "Mas, tolong jangan tidur disini, apa mau pesan kamar saja untuk tidur, nanti besok pagi baru pulang?" DOEEENG!!!! MALU-BANGET-DOT-COM-nya. Then, I said, "Aduh, maaf Mas, saya ketiduran, maklum seharian di acara wedding teman saya. Adik saya sebentar lagi datang jemput kok. Maaf ya Mas. Ga tidur lagi kok. Hehe."

xoxo,

1 comment:

Arman said...

katanya... (katanya lho ya)... kalo pas hari pernikahan itu, pengantennya punya aura yang sangat-sangat kuat. seluruh kebahagiaan, keberuntungan, dan semua yang bagus2 dah...

jadinya orang2 yang ngebantuin bisa keserap aura bagus2 nya ama si penganten. jadinya katanya orang yang ngebantu nanti bisa unlucky. kayak yang jadi bridesmaid dan groomsman nanti bisa berat jodoh. ya gitu2 deh pokoknya yang unlucky.

nah karena itu, semua nya harus dibayar. jadi seolah2 semuanya itu gak gratisan gitu, bukan bantuan. biar gak jadi unlucky. :)

ya begitu ceritanya kenapa semua yang bantu (baik bridesmaid, groomsman, yang bantuin di gereja lah (misalnya bawain persembahan), yang jadi penerima tamu, semua2nya dah) harus dikasih angpao. :)